LinkedIn

Evenementenfotografie

Na afloop van uw congres, seminar of ander (zakelijk) evenement wilt u natuurlijk graag registreren wie er waren, wat er gebeurde en of alles goed geregeld was. Dat is één van de redenen dat u er goed aan doet om uw evenement te laten fotograferen. Niet alleen voor u, maar ook voor de bezoekers zijn de foto’s een leuke herinnering. Naast deze herinnering kunt u de foto’s ook gebruiken ter promotie van bijvoorbeeld een volgend evenement. Dus wilt u graag een fotoreportage of impressie van uw evenement laten maken? Dan bent u bij Bonte Fotografie aan het juiste adres. Ik verzorg graag uw evenementenfotografie, zodat u mooi beeldmateriaal heeft om op uw evenement terug te kijken.

Evenementenfotografie bij Alice Eddes Wijnproeverij-web RDW Sessies Evenementenfotografie bij Bedrijfsfeest De Linde-website Feest Alice Eddes.pdf-1 Evenementenfotografie bij Kerstfeest Quint Wellington Redwood

Portfolio

Om een goede indruk te krijgen van de werkzaamheden van Bonte Fotografie kunt u een kijkje nemen in het portfolio. Hier vindt u vele foto’s voor diverse doeleinden en weet u welke kwaliteit u kunt verwachten. Naast de evenementenfotografie is het portfolio van Bonte Fotografie nog veel uitgebreider. Zo kunt u bij mij terecht voor:

  • Bedrijfsfotografie
  • Portretfotografie
  • Evenementenfotografie
  • Projecten

Of het nu gaat om bedrijfsfotografie of portretfotografie, ik ga voor authenticiteit en wil de persoon of het bedrijf graag laten zien zoals hij werkelijk is. U weet wat u wilt vertellen en ik bedenk graag een concept dat daar goed bij past.

Over Bonte Fotografie

Bonte Fotografie is opgericht door Marcel Bonte. Ik heb een passie voor mijn vak wat ik graag terug laat zien in mijn foto’s. Met mijn fotografie voor bedrijven wil ik een verhaal vertellen en de warmte van het bedrijf laten voelen. Ik denk graag met u mee over het vormgeven van het beeldmateriaal, zodat het goed aansluit bij uw wensen. Naast opdrachten voor onder andere communicatiebureaus, overheidsinstanties, MKB, werk ik ook aan eigen projecten om mijzelf als fotograaf verder te ontwikkelen. Ik neem graag de tijd voor mensen en hun verhaal en laat mij daardoor inspireren in mijn werk.

Contact opnemen

Bent u nog op zoek naar een goede fotograaf voor het vastleggen van uw evenement en enthousiast over mijn werk? Neem dan gerust contact op met Bonte Fotografie door te bellen naar 06 – 108 89 549 of stuur een mail naar post@bontefotografie.nl. Ik ga graag met u in gesprek over de mogelijkheden van evenementenfotografie en hoor graag wat uw wensen zijn.

Afspraak maken Contact Opnemen

VRIJBLIJVEND CONTACT OPNEMEN

Uw naam (verplicht)

Uw telefoonnummer

Uw e-mail (verplicht)

Uw bericht