LinkedIn

Fotograaf in de regio Twello

Bent u op zoek naar een professionele en persoonlijke fotograaf in de regio Twello? Marcel Bonte heeft van zijn hobby zijn werk kunnen maken en staat met plezier achter de camera. Hij heeft interesse in het verhaal van de mensen voor de camera en probeert dit zo goed mogelijk vast te leggen in een aantal prachtige foto’s.

Fotograaf Twello – verschillende stijlen

Marcel Bonte heeft passie voor zijn vak. Dit merkt u niet alleen aan zijn interactieve houding, maar het is ook duidelijk terug te zien is in zijn prachtige foto’s. Zoekt u een professionele fotograaf die uw persoonlijke- of bedrijfsmatige karakteristieken kan vertalen naar beelden? Dan bent u bij Bonte Fotografie aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in de volgende stijlen:

De voordelen van een portretfoto

Bonte fotografie maakt niet alleen foto’s voor persoonlijke doeleinden, ze richten zich ook op bedrijven. Met een goede portretfoto kunt u zichzelf op de juiste manier presenteren via Google+, Linkedin of andere zakelijke media. Bent u een ondernemer en wilt u zich graag op een persoonlijke en professionele manier presenteren bij uw klanten? Laat uw beeldmateriaal dan voor u spreken. Bonte Fotografie is gespecialiseerd in particuliere- en zakelijke portretfotografie in de regio Twello.

Contact opnemen

Heeft u nog vragen of zou u graag meer willen weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op met deze professionele fotograaf in de regio Twello. Dit kunt u doen door te bellen naar: 06 – 108 89 549 of een mail te sturen naar: post@bontefotografie.nl. Hier kunt u ook terecht voor het maken van een afspraak.

Afspraak maken Contact Opnemen

VRIJBLIJVEND CONTACT OPNEMEN

Uw naam (verplicht)

Uw telefoonnummer

Uw e-mail (verplicht)

Uw bericht