Instagram LinkedIn

Bedrijfsfotografie

Het doel van bedrijfsfotografie is om jouw organisatie te vertalen naar beelden. Hierbij kun je denken aan portretfotografie ter ondersteuning van de website, beeldmateriaal voor het jaarverslag, sfeerbeelden voor website-banners, een bedrijfsreportage als ook architectuurfotografie en evenement fotografie.

Heb je ideeën maar ben je er nog niet helemaal uit hoe je die wilt vertalen naar beelden, dan kan ik je daarbij helpen. Ik geef je huiswerk mee om na te denken welk verhaal je wilt vertellen met de beelden. Bijvoorbeeld hoe kun je de kerncompetenties van je organisatie vertalen naar beelden? Of welk thema staat er centraal in het jaarverslag? Samen bespreken we de ideeën die ik vervolgens vertaal naar een moodboard. Met het moodboard kunnen we gericht aan de slag om beelden te maken die daar naadloos bij aansluiten.

Bonte Fotografie is gevestigd in Deventer en heeft zowel een studio aan huis, als een mobiele studio. Ik reis door het gehele land om foto’s voor mijn klanten te verzorgen. Zo heb ik klanten gehad uit ArnhemZutphen, Zwolle, Twello, Laren, Epe en Almelo.

Bedrijfsfotografie in Deventer en omstreken

Onderstaand lees je enkele reviews van klanten waarmee ik nauw heb samengewerkt voor het tot stand komen van beeldmateriaal voor de website, bannerfotografie of jaarverslagen:

‪Jeroen Stekelenburg‬, oprichter/eigenaar Stekelenburg Advocaten | Bedrijfsreportage

“Op het moment dat ik voor ons advocatenkantoor een nieuwe website heb laten bouwen, heb ik Marcel als fotograaf ingehuurd om portretten en groepsfoto’s te maken. Daarnaast heeft hij ook foto’s van ons bedrijfspand gemaakt. Ik heb Marcel leren kennen als een enthousiaste, ondernemende, creatieve en vooral betrokken fotograaf. Nadat onze nieuwe website online is gegaan heb ik, mede dankzij de foto’s van Marcel, veel complimenten gekregen. Ik kan Marcel dan ook van harte aanbevelen!”


Tamara van Leeuwen, Directeur/eigenaar Convenient4U | Bedrijfsreportage

“Bonte Fotografie heeft voor ons de foto’s van de website gemaakt. Marcel heeft een geweldig concept neergezet waar ik natuurlijk geen nee tegen kon zeggen. In het gesprek wat ik met Marcel heb gehad heeft hij heel goed begrepen wie wij zijn en waar wij voor staan en dat is perfect in de fotografie terug te zien. Marcel is een erg prettig persoon waar je je snel bij op je gemak voelt als je foto’s laat maken. Daarnaast houdt hij strak de planning in de gaten dus helemaal top! Ik zou Marcel van harte aanbevelen bij mijn overige relaties.”


Laurien Mink, Deventer PIT, Persoonlijk assistent zakelijk – privé & gastvrouw | Bedrijfsreportage

“Marcel Bonte is een zeer gedreven, enthousiast en relaxt persoon om mee te werken. Voor de opdracht begint krijg je huiswerk mee om na te denken wat je wilt bereiken met de foto’s en in wat voor een sfeer ze moeten zijn. Marcel werkt resultaatgericht en spant zich actief voor je in, hij heeft mijn wensen uitstekend vastgelegd in beeld en ik ben daarom zeer tevreden met het resultaat. “


Ik werk zowel voor overheidsinstanties als het groot, midden en klein bedrijf. Organisaties waar de mens centraal staat. Wil je vrijblijvend met mij sparren of ideeën tegen mij aanhouden, neem dan gerust contact met mij op. Ik denk graag met je mee.

Afspraak maken   Contact Opnemen