Instagram LinkedIn

Portretfotografie

Voor een goed portret neem ik graag de tijd. Ik vind het belangrijk dat de geportretteerde op een natuurlijke en ontspannen manier wordt vastgelegd. Beelden zeggen meer dan duizend woorden. Met een goede portretfoto laat je zien wie je bent en waar je voor staat. Als organisatie kun je er ook uniformiteit mee uitstralen, je organisatie letterlijk een gezicht geven.

Portretfotografie studio

“De kracht van Marcel is dat hij mensen dusdanig weet te benaderen en te inspireren dat zij op een geheel natuurlijke en ontspannen manier worden vastgelegd op de foto. Dat onderscheidt hem van vele andere fotografen. Een eigenschap die niet veel mensen is gegeven.”

“Slechts een paar keer in je leven ontmoet je mensen met wie je direct klikt. Voor mij is Marcel zo’n persoon. Om eerlijk te zijn, de manier waarop hij het echte leven op een foto plaatst, heeft me echt aangeraakt. Niet alleen is een zeer goede fotograaf, maar hij is ook een rechtdoorzee man. Geen gedoe, eerlijk, professioneel en gepassioneerd zijn vier woorden die het beste Marcel Bonte zouden kunnen omschrijven. Marcel is een zeer creatieve fotograaf die voorbij de foto denkt. Er zit altijd een verhaal achter. Hij besteed veel tijd en moeite aan elk project en beheert daarmee de essentie van zijn project of model. Hij geeft je een comfortabel gevoel met een groot gevoel van empathie.”

Bonte Fotografie is gevestigd in Deventer en heeft zowel een studio aan huis, als een mobiele studio. Ik reis door het gehele land om portretfoto’s voor mijn klanten te verzorgen. Zo heb ik klanten gehad uit Arnhem, Zutphen, Twello, Laren, Zwolle, Epe en Almelo

Portretfotografie op locatie

Wat is het toch waardevol om een mooi portret te hebben van je (groot)ouders, kinderen, familie of gezin. Wil je graag een mooie foto laten maken in een informele en ongedwongen sfeer in de studio of wat losser buiten? Alles is mogelijk!