logo

Instagram LinkedIn

Veelzijdige fotograaf in Zwolle

Wilt u een unieke fotoshoot laten maken door een passioneel fotograaf in Zwolle? Dan bent u bij Bonte Fotografie aan het juiste adres voor professionele bedrijfsfotografie en portretfotografie in Zwolle. Aan de veelzijdige opdrachten in zijn portfolio te zien, heeft eigenaar Marcel Bonte een schat aan ervaring binnen het fotografievak.

Deze fotograaf maakt prachtige portretten en waardige bedrijfsfoto’s. Bent u nieuwsgierig naar zijn eerdere werk? Bekijk dan het portfolio van Marcel, of neem contact met hem op voor meer informatie. Direct een afspraak maken is ook mogelijk.

“Of het nu gaat om bedrijfsfotografie of portretfotografie, ik ga voor authenticiteit en wil de persoon of het bedrijf graag laten zien zoals hij werkelijk is.”

Contact opnemen of Portfolio bekijken

The Village
  • Professioneel en gepassioneerd
  • Mobiele fotostudio en een studio aan huis
  • Uitgebreid portfolio

Gespecialiseerd in bedrijfsfotografie en portretfotografie in Zwolle

Marcel Bonte houdt zich als fotograaf in Zwolle voornamelijk bezig met bedrijfsfotografie en portretfotografie. Zakelijke portretten en bedrijfsreportages zijn de expertises van Bonte Fotografie.

Dit doet de portretfotograaf niet alleen in Zwolle. In zijn woonplaats Deventer heeft hij een professionele studio aan huis. Maar ook buiten Deventer is Marcel Bonte erg actief. Dankzij zijn uitgebreide mobiele studio kan hij overal op locatie prachtige fotoshoots verzorgen. Dus ook in Zwolle kan een fotoshoot plaatsvinden.

Dus zoekt u een professionele fotograaf in Zwolle voor zakelijke portretfotografie? Dan kan Bonte Fotografie zeker iets voor u betekenen. Daarnaast kan Marcel Bonte voor u aan de slag als evenementenfotograaf in Zwolle.

Zakelijke fotoshoot bij Traffic Today in Deventer
Zoomworks
Zwannie
Marktlink Connect

Professionele fotograaf in Zwolle

Kiest u met uw bedrijf voor een portretfotograaf in Zwolle om uniformiteit uit te stralen en wilt u dat uw medewerkers goed vastgelegd worden? Dan kan Bonte Fotografie met zakelijke portretfotografie in Zwolle professionele portretfoto’s voor u verzorgen.

Kiest u voor een unieke fotoreportage of een complete fotoshoot in Zwolle? Of wilt u Marcel Bonte inhuren als evenementenfotograaf in Zwolle? Bij Bonte Fotografie is er van alles mogelijk. Bent u benieuwd naar recente opdrachten van deze professionele fotograaf in Zwolle? Bekijk dan gerust zijn portfolio.

De stijlen van Marcel Bonte

Bonte Fotografie kan belangrijke waardes van uw bedrijf naar beelden vertalen of uw persoonlijkheid treffend vastleggen. Marcel Bonte is een fotograaf in Zwolle met passie. Voor de volgende stijlen kunt u bij hem terecht:

Contact opnemen of Portfolio bekijken

Parijs
Eleonora
Traffic Today
Jort kelder
Familie Swarts

Meedenkende portretfotograaf in Zwolle

Dat Marcel Bonte passie voor zijn vak heeft, komt duidelijk naar voren in zijn afwisselende werk als fotograaf in Zwolle. Hij kenmerkt zich door altijd mee te denken met zijn klanten. Over hoe zij hun beeldmateriaal het beste kunnen vormgeven, op particulier of op professioneel vlak.

Dit komt mooi tot uiting bij portretfotografie in Zwolle. Wie de klant ook is, met een goede portretfoto laat u precies zien wie u bent en wat u belangrijk vindt.

Portret Fotografie

Het belang van een zakelijke fotoshoot in Zwolle

Het belang van een krachtige online presentatie wordt steeds relevanter. Maak dus gebruik van onze bedrijfsfotografie in Zwolle. Bedrijven dienen originele en opvallende content te plaatsen. Zodat zij in beeld blijven bij hun potentiële klanten. Maar vergeet als particulier ook uw profielfoto op LinkedIn, Google+ of andere zakelijke media niet. Deze foto kan het verschil maken bij een sollicitatiegesprek.

Schakel Bonte Fotografie in als bedrijfsfotograaf in Zwolle, voor het maken van de juiste portretfoto’s. Verminder de afstand met uw doelgroep en laat u professioneel, maar vooral ook persoonlijk, in beeld brengen met behulp van zakelijke portretfotografie in Zwolle.

Heeft u een evenement op de planning staan? Laat Marcel Bonte dan uw evenementenfotograaf in Zwolle zijn.

Kom in contact met de fotograaf in Zwolle

Als uw fotograaf in Zwolle staat Bonte Fotografie voor u klaar om prachtig beeldmateriaal voor u of uw bedrijf te verzorgen. Of het nu op portretfotografie of bedrijfsfotografie in Zwolle gaat, Marcel Bonte kan het allemaal.

Om gelijk een afspraak te maken of voor het verkrijgen van meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Heeft u specifieke vragen? Laat het ons weten, wij staan u graag te woord!

Maak direct een afspraak!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.