Instagram LinkedIn

Veelzijdige fotograaf in Zwolle

Wilt u een unieke fotoshoot laten maken door een passioneel fotograaf in Zwolle? Dan bent u bij Bonte Fotografie aan het juiste adres voor professionele bedrijfsfotografie en portretfotografie. Aan de veelzijdige opdrachten in zijn portfolio te zien, heeft eigenaar Marcel Bonte een schat aan ervaring binnen het fotografie vak.

In zijn woonplaats Deventer heeft hij een professionele studio aan huis. Maar ook buiten Deventer is Marcel Bonte erg actief. Dankzij zijn uitgebreide mobiele studio kan hij overal op locatie prachtige fotoshoots verzorgen. Dus zoekt u een bedrijfsfotograaf in Zwolle voor zakelijke portretfotografie in Zwolle? Dan kan Bonte Fotografie zeker iets voor u betekenen. Daarnaast kan Marcel Bonte ook voor u aan de slag als evenementenfotograaf in Zwolle.

De eindeloze mogelijkheden van Bonte Fotografie

Dat Marcel Bonte passie voor zijn vak heeft, komt duidelijk naar voren in zijn afwisselende werk als fotograaf in Zwolle. Hij kenmerkt zich door altijd mee te denken met klanten, over hoe zij hun beeldmateriaal het beste kunnen vormgeven, op particulier of op professioneel vlak. Zoals bijvoorbeeld bij portretfotografie. Wie de klant ook is, met een goede portretfoto laat je precies zien wie u bent en wat je belangrijk vindt. Kiest u met uw bedrijf voor een bedrijfsfotograaf in Zwolle om uniformiteit uit te stralen en wilt u dat uw medewerkers goed vastgelegd worden?

Dan kan Bonte Fotografie met zakelijke portretfotografie in Zwolle professionele portretfoto’s voor u verzorgen. Kiest u voor een unieke fotoreportage, een complete fotoshoot of wilt u Marcel Bonte inhuren als evenementenfotograaf in Zwolle? Bij Bonte Fotografie is er van alles mogelijk. Bent u benieuwd naar recente opdrachten? Bekijk dan gerust het portfolio.

Bonte Fotografie kan belangrijke waardes van uw bedrijf naar beelden vertalen of uw persoonlijkheid treffend vastleggen. Marcel Bonte is een fotograaf in Zwolle met passie. Voor de volgende stijlen kunt u bij hem terecht:

Portretfotografie
Bedrijfsfotografie
Beauty & Fashion
Reportages

Online presentatie met beeld

Het belang van een krachtige online presentatie wordt steeds relevanter. Bedrijven dienen originele en opvallende content te plaatsen zodat zij in beeld blijven bij hun potentiële klanten. Maar vergeet als particulier uw profielfoto op LinkedIn, Google+ of andere zakelijke media niet! Schakel Bonte Fotografie in als bedrijfsfotograaf in Zwolle, voor het maken van de juiste portretfoto’s. Verminder de afstand met uw doelgroep en laat u professioneel, maar vooral ook persoonlijk in beeld brengen met behulp van zakelijke portretfotografie in Zwolle.

Heeft u een evenement op de planning staan? Laat Marcel Bonte uw evenementenfotograaf in Zwolle zijn.

In contact komen met Bonte Fotografie?

Als uw fotograaf in Zwolle staat Bonte Fotografie voor u klaar om prachtig beeldmateriaal voor u of uw bedrijf te verzorgen. Of het nu op zakelijke portretfotografie of evenementenfotografie in Zwolle gaat, Marcel Bonte kan het allemaal! Om gelijk een afspraak te maken of voor het verkrijgen van meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Heeft u specifieke vragen? Laat het ons weten, wij staan u graag te woord!

Afspraak maken Contact Opnemen

CONTACT OPNEMEN

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.