Instagram LinkedIn

Fotograaf in Zwolle en omgeving

Een fotograaf in Zwolle inschakelen voor het maken van een professionele foto voor zakelijk of particulier gebruik? Maak dan kennis met beroepsfotograaf Marcel Bonte van Bonte Fotografie. Wij hebben jarenlange ervaring met onder andere bedrijfsfotografie en portretfotografie in de omgeving van Zwolle, Arnhem, Apeldoorn en Deventer.

Zoals je aan de veelzijdige opdrachten in mijn portfolio ziet, heb ik een schat aan ervaring binnen het fotografievak. Neem contact op voor het bespreken van de mogelijkheden van een fotoshoot in Zwolle en bekijk mijn portfolio.

“Ik ga tijdens het maken van een foto in Zwolle voor authenticiteit en wil de persoon of het bedrijf graag laten zien zoals hij werkelijk is.”

Contact opnemen of Portfolio bekijken

fotograaf zwolle - praaaag
 • Professioneel en gepassioneerd
 • Mobiele fotostudio en een studio aan huis
 • Uitgebreid portfolio

Fotograaf in Zwolle: Bonte Fotografie

Waarom kiezen voor Bonte Fotografie als uw fotograaf in Zwolle?

 • ✓ Professioneel en gepassioneerd
 • ✓ Mobiele fotostudio, komt dus op locatie langs
 • ✓ Uitgebreid portfolio
 • ✓ Veelzijdige fotograaf

 

Kiest u voor een unieke fotoreportage of een complete fotoshoot in Zwolle? Of wilt u mij inhuren als evenementenfotograaf in Zwolle? Bij Bonte Fotografie is er van alles mogelijk. Bent u benieuwd naar recente opdrachten van mij als professionele fotograaf in Zwolle? Bekijk dan gerust mijn portfolio, zodat u precies weet wat ik voor u kan betekenen.

Zoomworks
Zwannie
Marktlink Connect

Mijn expertise

Ik houd me als fotograaf in Zwolle voornamelijk bezig met portretfotografie en bedrijfsfotografie in Zwolle en omgeving. Zakelijke portretten en bedrijfsreportages zijn dan ook mijn expertise. Deze werkzaamheden voer ik niet alleen in Zwolle uit. In mijn woonplaats Deventer staat een professionele studio aan huis. Maar ook buiten Deventer ben ik er erg actief als fotograaf. Dankzij mijn uitgebreide mobiele studio kan ik overal op locatie een prachtige foto maken. Dus ook in Zwolle kan een fotoshoot plaatsvinden.

Kiest u met uw bedrijf voor een portretfotograaf in Zwolle om uniformiteit uit te stralen en wilt u dat uw medewerkers goed vastgelegd worden? Dan kan Bonte Fotografie met zakelijke portretfotografie in Zwolle professionele portretfoto’s voor u verzorgen.

Verschillende stijlen

Ik kan als fotograaf in Zwolle belangrijke waardes van uw bedrijf naar een foto vertalen of uw persoonlijkheid treffend vastleggen. Bij mij kunt u terecht voor een fotoshoot in Zwolle in verschillende stijlen. Voor de volgende stijlen kunt u bij mij terecht:

Contact opnemen of Portfolio bekijken

Marktlink Deventer werksituaties Openingsfeest
Eleonora
Traffic Today
Jort kelder
Familie Swarts

Passie voor het vak

Dat ik passie voor mijn vak heb, komt duidelijk naar voren in mijn afwisselende werk als fotograaf in Zwolle. Mijn doel is om bij elke shoot een gevoel over te brengen, ik ga altijd voor authenticiteit. Ik onderscheid me van andere fotografen door altijd mee te denken met mijn klanten. Over hoe zij hun beeldmateriaal het beste kunnen vormgeven, op particulier of op professioneel vlak. Dit komt mooi tot uiting tijdens een fotoshoot in Zwolle. Wie de klant ook is, met een goede foto laat u precies zien wie u bent en wat u belangrijk vindt.

Een natuurlijk portret

Voor een goed portret is het belangrijk om de tijd te nemen. Als portretfotograaf in Zwolle wil ik een persoon op een mooie, natuurlijke en ontspannen manier vastleggen. Zo krijgen we het mooiste resultaat. Ik maak ook rapportages in Zwolle. Bij deze foto’s draait het om de puurheid en energie van de stad en haar inwoners. De sfeer, historie, authenticiteit en diversiteit van Zwolle maakt de stad zo inspirerend om te fotograferen.

De kracht van bedrijfsfotografie

Het belang van een krachtige online presentatie wordt steeds relevanter. Kies dus voor een fotoshoot op locatie in Zwolle, in dit geval is uw bedrijf de locatie. Bedrijven dienen originele en opvallende content te plaatsen, zodat zij in beeld komen bij hun potentiële klanten en in beeld blijven bij bestaande klanten. De juiste content delen is een belangrijk onderdeel van bedrijfscommunicatie.

Door uw bedrijf op de kaart te zetten middels bedrijfsfotografie in Zwolle kan het groeien. Uw bedrijf onderscheidt zich van andere bedrijven en geeft een beter beeld aan klanten en nieuwe medewerkers. Klanten zullen eerder geneigd zijn om met bedrijven samen te werken die zichzelf professioneel presenteren.

Maar vergeet als particulier ook uw profielfoto op LinkedIn, Google+ of andere zakelijke social media niet. Deze foto kan het verschil maken bij een sollicitatiegesprek.

Wat mag ik voor uw bedrijf doen?

Schakel mij in als bedrijfsfotograaf in Zwolle, voor het maken van de juiste portretfoto’s. Verminder de afstand met uw doelgroep en laat u professioneel, maar vooral ook persoonlijk, tijdens een fotoshoot in beeld brengen met behulp van zakelijke portretfotografie in Zwolle.

Ik kan foto’s maken voor in jaarverslagen, brochures, voor op social media en voor in overige reclame-uitingen. Ik werk als zakelijke fotograaf voor:

 • Communicatiebureaus
 • Overheidsinstanties
 • Banken
 • Zzp’ers
 • Mkb
 • Vakbladen

Maak kennis met deze fotograaf in Zwolle

Als uw fotograaf in Zwolle staat Bonte Fotografie voor u klaar om prachtig beeldmateriaal voor u of uw bedrijf te verzorgen gedurende een professionele fotoshoot. U kunt bij mij terecht voor een fotoshoot in diverse stijlen, zowel particulier als zakelijk.

Om gelijk een afspraak te maken of voor het verkrijgen van meer informatie over fotografie door Bonte Fotografie kunt u contact met ons opnemen.

Heeft u specifieke vragen over het laten maken van een professionele foto? Laat het ons weten, ik sta u graag te woord! U kunt contact opnemen door uw vraag en contactgegevens achter te laten in het contactformulier.

Maak direct een afspraak!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.