Instagram LinkedIn

Fotograaf in Arnhem | professioneel

Deze fotograaf in Arnhem heeft van zijn hobby zijn werk heeft kunnen maken. Maak kennis met Marcel Bonte van Bonte Fotografie. Met zijn passie voor fotografie en het verhaal achter de mensen maakt hij prachtige foto’s voor verschillende doeleinden.

Het resultaat van de fotoshoots? De mooiste foto’s die precies zijn zoals u wenst. Deze fotograaf heeft een mobiele studio. Zodoende komt hij graag op locatie langs.

Neem direct contact met ons op en schakel onze hulp in. Daarnaast kunt u natuurlijk ook eerst informatie inwinnen of het portfolio bekijken.

Contact opnemen of Portfolio bekijken

Bonte Fotografie is ook actief in onder andere de regio’s Apeldoorn, Deventer, Zutphen en Zwolle.

Fotograaf Arnhem - the village
  • Professioneel en gepassioneerd
  • Mobiele fotostudio en een studio aan huis
  • Uitgebreid portfolio

Zakelijke fotografie

Bonte Fotografie richt zich voornamelijk op zakelijke fotografie in Arnhem. Voorheen waren het onder andere ook lifestyle, gezin en bruiloft foto’s. Tegenwoordig ligt de specialiteit van Marcel bij het maken van nieuwe bedrijfsfoto’s.

Wilt u bijvoorbeeld een nieuwe, professionele portretfoto op uw LinkedIn-account? Heeft u beeldmateriaal nodig voor het jaarverslag of juist unieke sfeerbeelden voor op uw website? Dan zit u bij Marcel goed.

Zakelijke fotoshoot bij Traffic Today in Deventer
Zoomworks
Zwannie
Marktlink Connect

In verschillende stijlen

Bonte Fotografie staat voor fotograferen met passie. Zoekt u een professionele fotograaf in Arnhem die uw persoonlijke- of bedrijfsmatige karakteristieken kan vertalen naar beelden? Dan bent u bij Marcel Bonte aan het juiste adres. Wij kunnen prachtige foto’s maken in de volgende stijlen:

  • Portret
  • Bedrijfsleven
  • Beauty & Fashion
  • Reportage

Contact opnemen of Portfolio bekijken

Parijs
Eleonora
Traffic Today
Jort kelder
Familie Swarts

Van brochures tot jaarverslagen

Zoals u hier boven kunt lezen, richt Bonte fotografie zich niet alleen op particulieren. Wij richten ons als fotograaf in Arnhem ook op bedrijven. Zo hebben wij al diverse organisaties ondersteund in hun beeldmateriaal voor brochures, websites, jaarverslagen en overige reclame uitingen.

Heeft u bepaalde merkwaarden die u graag wilt vertalen naar beelden? Neem dan gerust contact met ons op en wij plannen een fotosessie in.

Portret Fotografie

Bedrijfsfotografie

Het doel van bedrijfsfotografie is om uw organisatie in Arnhem te vertalen naar beelden. Bonte Fotografie luistert hierbij graag naar uw ideeën. Waar nodig helpt Marcel Bonte met het opzetten van beeldverhalen. Want welk verhaal wilt u vertellen met de foto’s?

De fotograaf maakt een moodboard. Daarmee kunnen we gericht aan de slag. We schieten beelden die naadloos aansluiten aan uw ideeën.

Voor particulieren

Wij zijn er voor iedereen als fotograaf in Arnhem. Zo ook voor u. Voor bijvoorbeeld gezinsfoto’s is er altijd ruimte!

Of misschien gaat u wel trouwen en bent u op zoek naar een ervaren trouwfotograaf. Dat is ook geen enkel probleem. Wij hebben al vele bruiloften op de gevoelige plaat vastgelegd.

Mobiele fotostudio

Bonte Fotografie heeft zijn kantoor in Deventer. Marcel Bonte reist voor zijn klanten echter graag door heel Nederland om prachtige foto’s te maken van uw bedrijf. Of dat nu in Arnhem, Laren, Almelo, Zutphen of Nijmegen is. Marcel Bonte rijdt graag naar u toe.

Hij kan eenvoudig bij u langskomen om bedrijfsfoto’s te maken, omdat hij een mobiele fotostudio heeft. Die kan hij overal mee naar toe nemen.

Fotoseries

Bent u benieuwd hoe de foto’s van Bonte Fotografie er uit zien? Neem dan zeker even een kijkje bij de verschillende fotoseries. U kunt uw keuze maken voor een van de verschillende fotografie stijlen, waarna u een reeks prachtige foto’s ziet. Zo krijgt u een goed beeld van hoe uw foto’s er uit kunnen komen te zien.

Maak een afspraak met de fotograaf in Arnhem

Wilt u ook graag de mooiste foto’s laten maken door Marcel Bonte? Dan kunt u direct een afspraak maken. Neem gewoon even contact met ons op. De gegevens vindt u onder het kopje contact onder aan de pagina. U kunt uiteraard ook gewoon contact opnemen indien u vragen of opmerkingen heeft. Als fotograaf in Arnhem helpen we u graag verder.

Anderen bekeken ook: Portretfotograaf Arnhem

Veelgestelde vragen

Moet ik voor een fotoshoot naar de studio komen, of kan het ook op locatie?

Omdat Bonte Fotografie ook over een mobiele studio beschikt, kunt u ons overal in Nederland inschakelen. We zijn weliswaar in Deventer gevestigd, maar verzorgen fotoshoots door het hele land.

Meer weten of een afspraak maken? Neem gerust contact op.

In welke regio is Bonte Fotografie actief?

Bonte Fotografie is gevestigd in Deventer en is veel actief in de regio, maar ook in steden buiten omgeving Deventer. Zo kunt u ons ook inschakelen voor opdrachten in Arnhem of Apeldoorn, of nog verder weg. Dankzij onze mobiele studio kunnen we opdrachten door het hele land verzorgen.

Meer weten of een afspraak maken? Neem gerust contact op.

In wat voor soort fotografie is Bonte Fotografie gespecialiseerd?

Bonte Fotografie is gespecialiseerd in diverse soorten fotografie. U kunt ons inschakelen voor portretfotografie, bedrijfsfotografie, beauty and fashion fotografie en reportages. Ook zwangerschapsshoots of newbornshoots zijn mogelijk.

Meer weten of een afspraak maken? Neem gerust contact op.

Waar kan ik eerdere werken van Bonte Fotografie bekijken?

Op onze website is een speciale pagina voor ons portfolio ingericht. Hier kunt u uitgebreid onze eerdere werken bekijken en kijken of de stijl van Marcel Bonte u bevalt.

Meer weten of een afspraak maken? Neem gerust contact op.

Maak direct een afspraak!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.