Instagram LinkedIn

Uw professionele fotograaf in Deventer

Bonte fotografie is een gepassioneerde fotograaf in de regio Deventer. Marcel Bonte heeft van zijn hobby zijn werk kunnen maken en staat met plezier achter de camera. Hij heeft interesse in het verhaal van mensen en probeert dit zo goed mogelijk vast te leggen in een prachtige foto.

Marcel Bonte houdt van zijn vak. Dit is duidelijk terug te zien is in de prachtige foto’s die hij maakt. Zoekt u een professionele fotograaf die uw bedrijfsmatige- of persoonlijke karakteristieken kan vertalen naar beelden? Dan bent u bij Bonte Fotografie aan het juiste adres.

Wij kunnen verschillende fotoseries maken:

Fotograaf Deventer voor verschillende doeleinden

Bonte fotografie richt zich niet alleen op particulieren, ze richten zich ook op bedrijven. Met een sterke portretfoto kunt u uzelf op een positieve manier presenteren via Linkedin, Google+ of andere zakelijke media. Bent u ondernemer en wilt u zich op een persoonlijke en professionele manier presenteren bij uw klanten? Laat uw beeldmateriaal dan voor u spreken.

Bonte Fotografie is gespecialiseerd in particuliere- en zakelijke fotografie in Deventer en omgeving.

Bent u benieuwd naar de eerdere werken van Bonte Fotografie? Kijk dan even bij de verschillende fotoseries op deze website. U kunt klikken op een van de fotografie stijlen, waarna u een reeks prachtige foto’s te zien krijgt. Zo krijgt u een goed beeld van hoe uw foto’s er uit kunnen komen te zien.

Neem contact op met Bonte fotografie

Wilt u ook graag bedrijfsmatige- of persoonlijke foto’s laten maken door deze fotograaf in de regio Deventer? Maak dan direct een afspraak. Dit kunt u doen door te bellen naar: 06 – 108 89 549 of een mail te sturen naar: post@bontefotografie.nl. Hier kunt u ook terecht voor eventuele vragen.

Anderen bekeken ook: Portretfotograaf Deventer

Afspraak maken Contact Opnemen

CONTACT OPNEMEN

Contact
Afspraak maken
WhatsApp
post@bontefotografie.nl
06-10889549