Instagram LinkedIn

Fotograaf in Deventer en omstreken

Fotograaf in Deventer gezocht? Bonte fotografie is een gepassioneerde fotograaf in de regio Deventer. Marcel Bonte heeft van zijn hobby zijn werk kunnen maken en staat met veel plezier achter de camera.

Ik heb interesse in het verhaal van mensen en probeer dit zo goed mogelijk vast te leggen op beeld. Graag vertaal ik uw bedrijfsmatige- of persoonlijke typerend kwalitatieve content.

Schakel direct mijn hulp in als fotograaf in Deventer en ervaar wat ik voor u kan betekenen. Vragen of opmerkingen? Neem gerust contact op zodat ik u van meer informatie kan voorzien.

Contact opnemen of Portfolio bekijken

 

Bonte Fotografie is ook actief in onder andere de regio’s Arnhem, Apeldoorn en Zwolle.

fotograaf bij Deventer
  • Professioneel en gepassioneerd
  • Mobiele fotostudio en een studio aan huis
  • Uitgebreid portfolio

Gespecialiseerd in particuliere en zakelijke fotografie

Bonte Fotografie is gespecialiseerd in particuliere- en zakelijke fotografie in Deventer en omgeving. Zo is de fotograaf in Deventer werkzaam voor klanten zoals MKB’ers, overheidsinstanties, vakbladen en communicatie bureaus.

Met een sterke portretfoto kunt u uzelf op een positieve manier presenteren. Via Linkedin, Google+ of andere zakelijke media. Bent u ondernemer en wilt u zich op een persoonlijke en professionele manier presenteren bij uw klanten? Laat uw beeldmateriaal dan voor u spreken.

Beelden zeggen meer dan duizend woorden

Zakelijke fotoshoot bij Traffic Today in Deventer
Zoomworks
Zwannie
Marktlink Connect

Van bedrijfsfotografie tot portretfotografie

Of het nou gaat om bedrijfsfotografie of portretfotografie. Bonte Fotografie is een fotograaf in Deventer die altijd gaat voor authenticiteit. Het is mijn doel om een gevoel over te brengen. Maar ook om degene die voor mijn lens staat te laten zien zoals diegene echt is. Graag pak ik de essentie en laat ik anderen de warmte van uw bedrijf voelen.

Waarom bedrijfsfotografie?

Bedrijfsfotografie in Deventer is erg belangrijk. Het doel van bedrijfsfotografie is bedrijven een beter beeld te geven en ze te helpen hun bedrijf te laten groeien. Door bedrijfsfotografie kunnen bedrijven een beter beeld van zichzelf geven en zich daarmee op de kaart zetten. Door bedrijfsfotografie kunnen bedrijven zich onderscheiden van andere bedrijven. Als je bedenkt dat er duizenden bedrijven zijn die allemaal hetzelfde doen, dan snapt u wel waarom het zo belangrijk is om je bedrijf goed te laten fotograferen. Het is niet alleen belangrijk voor de mensen die het bedrijf bezoeken, maar ook voor de mensen die er werken. Bedrijfsfotografie brengt bedrijven in beeld!

Parijs
Eleonora
Traffic Today
Jort kelder
Familie Swarts

Kwalitatieve content

Kwalitatieve content is van groot belang. Het wordt door de steeds meer groeiende stroom aan informatie steeds lastiger om op te vallen. Er worden iedere dag immers zo veel verhalen en berichten verspreid. Wanneer u kwalitatieve content op de juiste manier presenteert valt u op.

Het juiste beeldmateriaal zorgt voor een grote positieve bijdrage aan de gewenste uitstraling van de boodschap. Ik geef de boodschap meerwaarde door de juiste beelden aan die boodschap toe te voegen.

De juiste content voor uw bedrijf is een belangrijk onderdeel van bedrijfscommunicatie. Het kan bedrijven helpen hun merknaam en visie over te brengen, en het geeft bedrijven de kans om zichzelf te presenteren aan een breed publiek. Bedrijfsfotografie kan ook bedrijven helpen bij het aantrekken van nieuwe klanten en het behoud van bestaande klanten. Klanten zullen eerder geneigd zijn om met bedrijven te werken die zichzelf professioneel presenteren, en fotografie in Deventer kan hierbij helpen. In essentie kunnen de juiste foto’s een bedrijf een significante concurrentievoordeel bezorgen.

Portret Fotografie

Uitgebreid portfolio

U zult wel benieuwd zijn naar welke resultaten ik zoal bereikt heb door de jaren heen. Bekijk direct mijn portfolio. Het portfolio is opgedeeld in de verschillende stijlen. Van portret tot aan bedrijfsfotografie en reportages.

Op deze manier krijgt u een idee van wat ik kan betekenen als fotograaf in Deventer.

Flexibiliteit

Ik ben zeer flexibel. Zo kunt u langskomen in mijn fotostudio aan huis. Daarentegen is het ook goed mogelijk dat ik naar u toe kom met mijn mobiele fotostudio. Zodoende kan ik u ook van dienst zijn in andere steden in ons land.

Hierbij kunt u denken aan Zwolle, Zutphen, Laren, Epe en Apeldoorn. Ik reis door het hele land om foto’s voor mijn klanten te verzorgen.

U weet wat u wilt vertellen en ik bedenk een concept dat daar bij past

Schakel de fotograaf in Deventer in

Wilt u ook graag bedrijfsmatige- of persoonlijke mooie foto’s laten maken door mij? Maak dan direct een afspraak. Graag komen we bij u langs of heten we u van harte welkom in de studio.

U kunt een afspraak maken door te bellen naar 06 – 108 89 549. Daarnaast is het ook mogelijk om een mail te sturen naar post@bontefotografie.nl of vul het contactformulier in. Voor eventuele vragen kunt u ook contact opnemen.

Veelgestelde vragen

Wie is deze fotograaf in Deventer?

Ik stel me graag aan u voor. Ik ben Marcel Bonte, uw beroepsfotogaaf in Deventer. Ik kan stellen dat ik echt een passie heb voor mijn vak. Graag zorg ik ervoor dat die passie van de foto af spat. Hoe ik mezelf zou omschrijven? Als actief, eerlijk, betrokken, enthousiast en innemend. Die waarden vertaal ik in mijn werk. Lees meer over mij in de biografie, of neem contact op.

Wat voor foto’s maakt deze fotograaf in Deventer?

Ik maak zowel zakelijke foto’s, als foto’s voor particulieren. Zo ben ik inzetbaar voor particuliere- en zakelijke fotografie in Deventer. Hierbij kunt u denken aan portretfotografie, bedrijfsfotografie en reportage. Daarnaast ben ik ook inzetbaar voor beauty & fashion gerelateerde klussen. Neem gerust contact met me op, dan vertel ik u meer over de mogelijkheden.

Is deze fotograaf ook inzetbaar in andere steden?

Ik ben als fotograaf in Deventer ook werkzaam in andere steden. Denk hierbij aan Laren, Zwolle, Epe, Deventer, Zutphen en Arnhem. Dit is mogelijk doordat ik beschik over een studio aan huis, en een mobiele studio. Daardoor ben ik zeer flexibel en zijn de mogelijkheden eindeloos. U kunt dus ook een afspraak maken voor een fotoshoot op locatie of in een andere stad dan Deventer.

Maak direct een afspraak!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.