Instagram LinkedIn

Reportage

Ik reis graag, tijdens mijn reizen wordt ik geprikkeld door de mensen om mij heen. Met name de mensen die opvallen in het straatbeeld. Door hun markante verschijning of uitstraling of omdat ze afwijkend zijn van de massa. Ik heb een voorliefde voor Amerika. Ik hou van de puurheid van de mensen, hun directheid, ze zijn wie ze zijn. Ze durven dat ook te laten zien. Ik ben ook gek op wereldsteden omdat iedere stad zijn eigen energie uitstraalt. Die energie zie je ook terug in haar bewoners.

Travel

Project iPeople

Mei 2013 ben ik gestart met het project iPeople. Bij iPeople draait het om bijzondere mensen die ik tegenkom op straat. Hun uiterlijke kenmerken intrigeren mij en maken mij nieuwsgierig naar hun verhaal. Prachtige verhalen, verteld door bijzondere mensen. De verhalen inspireren niet alleen, maar brengen mij ook mooie levenslessen.

Soms zijn het mensen die door hun medemens worden genegeerd, omdat zij niet mee kunnen of willen lopen in de maatschappij. Omdat ze anders zijn dan u en ik. Maar anders zijn is toch juist mooi? Dat maakt ieder mens toch uniek?

iPeople gaat om identiteit en engagement. Het gezicht is het landschap van het leven, dat maakt de portretten zo puur. Alle bijzondere ontmoetingen hebben mij als mens verrijkt, ik hoop dat ze ook dat effect op u hebben. Dat het u nieuwsgierig maakt naar de mensen om u heen die anders zijn dan u.

American Natives

Contact
Afspraak maken
WhatsApp
post@bontefotografie.nl
06-10889549