Instagram LinkedIn

Professionele fotograaf in Zutphen

Bent u op zoek naar een fotograaf in de regio Zutphen? Dan bent u bij Bonte Fotografie aan het juiste adres. Marcel Bonte heeft een passie voor fotografie en heeft van zijn hobby zijn werk kunnen maken. Hij maakt graag contact met de persoon voor de camera, waardoor hij het verhaal van die persoon zo goed mogelijk kan omzetten naar een prachtig beeldmateriaal.

Verschillende stijlen

Marcel Bonte heeft passie voor zijn vak, wat terug te zien is in de prachtige foto’s. Zoekt u een professionele fotograaf die uw persoonlijke- of bedrijfsmatige kenmerken kan vertalen naar beelden? Dan bent u bij Bonte Fotografie aan het juiste adres. Wij kunnen fotoseries maken in de volgende stijlen:

Bonte fotografie richt zich niet alleen op particulieren, ze richten zich ook op bedrijven. Zo hebben wij al veel verschillende organisaties ondersteund in hun beeldmateriaal voor jaarverslagen, websites, brochures en andere reclame uitingen. Heeft u bepaalde kernwaarden die u graag in de foto’s terug wilt laten komen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Fotoseries van Marcel Bonte, uw fotograaf in Zutphen

Bent u benieuwd hoe uw foto’s door Bonte Fotografie er uit komen te zien? Neem dan even een kijkje bij de verschillende fotoseries op deze website. U kunt uw keuze maken voor een van de verschillende fotografie stijlen, waarna u een reeks prachtige foto’s ziet. Zo krijgt u een goed beeld van hoe uw bedrijfsfoto’s of portretfoto’s er uit kunnen komen te zien.

Laat uw foto’s maken door Bonte Fotografie

Wilt u ook graag uw foto’s laten maken door deze fotograaf in de regio Zutphen? Maak dan direct een afspraak met ons. Dit kunt u doen door telefonisch contact op te nemen of een mail te sturen. De gegevens vindt u onder het kopje Contact onder aan de pagina. Uiteraard kunt u via deze weg ook al uw vragen stellen.

Anderen bekeken ook: Portretfotograaf Zutphen

Bonte Fotografie is ook actief in onder andere de regio’s Arnhem, Apeldoorn, Deventer en Zwolle.

Afspraak maken Contact Opnemen

CONTACT OPNEMEN

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.