Instagram LinkedIn

Biografie

Als beroepsfotograaf heb ik een passie voor mijn vak. Die passie wil ik graag van de foto af laten spatten. Of het nu gaat om bedrijfsfotografie of portretfotografie, ik ga voor authenticiteit. Het overbrengen van een gevoel, de persoon laten zien zoals hij werkelijk is. Met mijn fotografie voor bedrijven wil ik een verhaal vertellen, anderen de warmte van het bedrijf laten voelen, de essentie pakken.

Als persoon ben ik het beste te omschrijven als innemend, enthousiast, actief, betrokken, eerlijk en creatief. Die waarden vertaal ik in mijn fotografie. Ik krijg energie van het meedenken met klanten over hoe zij hun beeldmateriaal vorm kunnen geven. Wat willen ze vertellen, en welk concept daar goed bij past. Ik werk veel voor communicatiebureaus, overheidsinstanties, vakbladen, ZZP’ers en het MKB. Ik ondersteun ze bij hun beeldmateriaal voor websites, jaarverslagen, brochures en overige reclame uitingen.

Als de tijd het toe laat werk ik aan eigen projecten, voor mijn eigen plezier en om mij als fotograaf verder te kunnen ontwikkelen. De tijd nemen voor mensen en hun verhaal, dat geeft mij inspiratie. Die emotie wil ik vertalen naar krachtige beelden. Onder reportages vind je een beeldverslag van mijn project IPeople.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Ben je enthousiast over mijn werk en benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact met mij op.

Afspraak maken   Contact Opnemen

Bonte Fotografie is onder andere werkzaam in de regio’s Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Zutphen en Zwolle.