Instagram LinkedIn

Fotoshoot in Apeldoorn door een professionele fotograaf

Een fotoshoot in Apeldoorn laten maken door een beroepsfotograaf? Met een bedrijfsreportage laat u zien wat uw bedrijf en werknemers in huis hebben. Ook een beauty/fashion shoot behoort tot de mogelijkheden bij Bonte Fotografie. Mijn naam is Marcel Bonte en ik maak als ervaren fotograaf in Apeldoorn pakkende en persoonlijke portretten. Ik doe zowel bedrijfsfotografie als portretfotografie.

Voor veel verschillende bedrijven heb ik beeldmateriaal vastgelegd dat inmiddels terug te zien is op websites, jaarverslagen, brochures en andere reclame-uitingen. Bent u benieuwd naar mijn werk of wilt u meer weten? Bekijk mijn portfolio en neem gerust eens contact op!

 

Contact opnemen of Portfolio bekijken

Fotoshoot in Apeldoorn met het bedrijf
  • Professioneel en gepassioneerd
  • Mobiele fotostudio en een studio aan huis
  • Uitgebreid portfolio
Fotoshoot in Apeldoorn in het bos

Fotoshoot in Apeldoorn met Bonte Fotografie

Waarom kiezen voor Bonte Fotografie voor uw fotoshoot in Apeldoorn of omgeving?

  • ✓ Professioneel en gepassioneerd
  • ✓ Mobiele fotostudio, komt dus op locatie langs
  • ✓ Uitgebreid portfolio
  • ✓ Veelzijdige fotograaf

 

Met een studio aan huis in Deventer en een mobiele studio kan ik zonder problemen de meest exclusieve fotoshoots en reportages verzorgen in Apeldoorn en omliggende plaatsen. Zowel voor bedrijfsreportages als particuliere fotoshoots kunt u mij inhuren. Benieuwd naar recentere opdrachten van mij als fotograaf? Neem dan een kijkje in mijn portfolio.

Zoomworks
Zwannie
Marktlink Connect

Bedrijfsreportages die de moeite waard zijn

Voor een goede fotoshoot wordt graag de tijd genomen. Voor mooie foto’s is het belangrijk om iemand op een natuurlijke en ontspannen manier vast te leggen. We zorgen ervoor dat u met uw fotoshoot in Apeldoorn kunt laten zien waar u voor staat. U kunt er uw bedrijf ook letterlijk een gezicht mee geven dat onderscheidend is van andere bedrijven. Een krachtige bedrijfsreportage geeft een beter beeld aan klanten en nieuwe medewerkers. Heeft u als bedrijf een idee, maar weet u niet exact hoe u dit moet vertalen? Ik adviseer u hier graag over.

Zakelijke en persoonlijke portretfotografie

Vergeet ook zeker niet om persoonlijke portretten van uw werknemers te laten maken. Met professionele portretfoto’s straalt u uniformiteit uit met uw bedrijf. Kies voor zakelijke en persoonlijke portretfotografie bij een professionele portretfotograaf in Apeldoorn. Bent u zzp’er of werkzoekende? Dan mag een mooie profielfoto op uw LinkedInprofiel, Google+ account of op andere social media niet ontbreken. Professionele portretfoto’s kunnen het verschil maken bij het eerste gesprek voor een nieuwe opdracht of bij een sollicitatiegesprek.

Fotoshoots in verschillende stijlen

Ik sta met Bonte Fotografie bekend om de passie die van mijn foto’s afspat. De fotoshoot kan in Apeldoorn op een locatie naar keuze plaatsvinden. Dat kan bij u thuis, bij uw bedrijf, op een locatie in de stad of meer in de nabije natuur. U kunt bij mij terecht voor fotoshoots in de volgende stijlen:

Contact opnemen of Portfolio bekijken

A Fotoshoot Rebecca bewerkt bewerkt bewerkt
Eleonora
Traffic Today
Jort kelder
Familie Swarts

Beauty & fashion shoots

Ook op het gebied van beauty en fashion bent u bij mij aan het juiste adres. Er is bijna niets leukers dan creatief bezig te zijn met een mooie fotoshoot of om een bepaalde setting te creëren. Ik maak ook diverse beeldrapportages in de stad. Bij deze fotoshoots draait het meestal om de puurheid en energie die Apeldoorn en haar bewoners te bieden hebben. Bekijk mijn portfolio voor een beter beeld wat er mogelijk is bij een beauty & fashion shoot.

Maak een afspraak met Marcel Bonte

Passie, daar draait het om bij fotografie. Marcel Bonte doet er alles aan om ware passie van een foto af te laten spatten. Bespreek uw wensen met de fotograaf, er wordt altijd met u meegedacht om tot een mooi resultaat te komen. Maak gelijk een afspraak en ervaar zelf wat ik voor u kan betekenen.

Neem contact op door te bellen naar 06 – 108 89 549, een e-mail te sturen of een bericht achter te laten in het contactformulier. Ik werk met mijn mobiele studio door heel Nederland. Zo heb ik al bij meerdere evenementen en bedrijven gefotografeerd in Arnhem, Apeldoorn, Deventer, Groningen, Amsterdam en Zwolle.

Veelgestelde vragen

Moet ik voor een fotoshoot naar de studio komen, of kan het ook op locatie?

Omdat Bonte Fotografie ook over een mobiele studio beschikt, kunt u ons overal in Nederland inschakelen. We zijn weliswaar in Deventer gevestigd, maar verzorgen fotoshoots door het hele land.

Meer weten of een afspraak maken? Neem gerust contact op.

In welke regio is Bonte Fotografie actief?

Bonte Fotografie is gevestigd in Deventer en is veel actief in de regio, maar ook in steden buiten omgeving Deventer. Zo kunt u ons ook inschakelen voor opdrachten in Arnhem of Apeldoorn, of nog verder weg. Dankzij onze mobiele studio kunnen we opdrachten door het hele land verzorgen.

Meer weten of een afspraak maken? Neem gerust contact op.

In wat voor soort fotografie is Bonte Fotografie gespecialiseerd?

Bonte Fotografie is gespecialiseerd in diverse soorten fotografie. U kunt ons inschakelen voor portretfotografie, bedrijfsfotografie, beauty and fashion fotografie en reportages. Ook zwangerschapsshoots of newbornshoots zijn mogelijk.

Meer weten of een afspraak maken? Neem gerust contact op.

Waar kan ik eerdere werken van Bonte Fotografie bekijken?

Op onze website is een speciale pagina voor ons portfolio ingericht. Hier kunt u uitgebreid onze eerdere werken bekijken en kijken of de stijl van Marcel Bonte u bevalt.

Meer weten of een afspraak maken? Neem gerust contact op.

Maak direct een afspraak!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.