Instagram LinkedIn

Een professionele fotoshoot in Deventer

Heb je altijd al een fotoshoot Deventer willen houden met je familie, geliefde of vrienden? Als professionele fotograaf verzorg ik ook fotoshoots in de regio Deventer. Mijn naam is Marcel Bonte, eigenaar van Bonte fotografie. Ik heb van mijn hobby mijn werk kunnen maken en ik verzorg met veel plezier een fotoshoot voor jou (samen met) anderen. Mijn fotoshoots kunnen zowel losjes als zakelijk zijn. Ben je op zoek naar een fotograaf die veel spontane foto’s schiet van je gezin en de kinderen op hun puurst? Dan ben je bij mij absoluut aan het juiste adres.

Locatie van de fotoshoot in Deventer

We kunnen de fotoshoot houden in mijn studio voor foto’s met een natuurlijke of haast ‘onzichtbare’ achtergrond. Door bijvoorbeeld een compleet witte of zwarte achtergrond te gebruiken, ben jij samen met je eventuele gezelschap het stralende middelpunt op alle foto’s zonder enige afleiding.

Een fotoshoot in Deventer op een buitenlocatie is ook mogelijk. Voor een buitenlocatie voor de fotoshoot Deventer is jouw eigen inbreng ook zeer welkom. Wellicht is er een speciaal plekje in of nabij de Hanzestad Deventer waar jij of iemand anders iets mee hebt/heeft. Een buitenlocatie kiezen kan lastig zijn, maar dat hoeft niet als jij zelf ook met ideeën in je hoofd zit voor foto’s. Laat ze vooral aan mij horen, want dat maakt de fotoshoot alleen maar nog leuker en persoonlijker! Aan de hand daarvan kan ik goed meedenken over geschikte plekken voor dergelijke foto’s.

Wat dacht je van een prachtige fotoshoot aan de IJssel of een andere mooie plek in de natuur? Of juist in de volle hectiek van de stad? Het is aan jou en ik denk graag met je mee over de mogelijkheden. Natuurlijk weet ik als fotograaf ook wat mooie plekken in de omgeving zijn.

Over Bonte fotografie

Als beroepsfotograaf heeft Marcels passie voor zijn vak. Die passie wil hij graag van de foto af laten spatten. Of het nu gaat om bedrijfsfotografie of portretfotografie, hij gaat voor authenticiteit. Het overbrengen van een gevoel, de persoon laten zien zoals hij werkelijk is. Bonte fotografie verzorgt de volgende fotografie voor particulieren en bedrijven:

Bekijk gerust het portfolio van Bonte fotografie van een idee van mijn fotografeer stijlen.

Fotoshoot voor werk ook mogelijk

Naast prachtige persoonlijke fotoshoots en andere fotografie voor particulieren verzorg ik ook fotografie gericht op bedrijven. Met een sterke portretfoto kunt je jezelf op een positieve manier presenteren via LinkedIn, Google+ of andere zakelijke media. Ben je ondernemer en wil jij je op een persoonlijke en professionele manier presenteren bij jouw klanten? Laat het beeldmateriaal dan voor jou spreken. Bonte fotografie is gespecialiseerd in particuliere- en zakelijke fotografie in Deventer en omgeving.

Ja, ik wil een fotoshoot in Deventer!

Voor een gezellige fotoshoot in Deventer met familie of vrienden kun je altijd contact opnemen. Bonte fotografie verzorgt ook graag samen met jou als verrassing een fotoshoot voor iemand anders. Maak direct een afspraak voor een fotoshoot en laat mooie momenten met elkaar door mij vastleggen. Ik ben bereikbaar op 06 – 108 89 549 en post@bontefotografie.nl. Hier kun je ook je eventuele vragen en verzoeken aan mij voorleggen!

Bonte Fotografie is ook actief in onder andere de regio’s Arnhem, Apeldoorn, Zutphen en Zwolle.

Afspraak maken Contact Opnemen

CONTACT OPNEMEN

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.