Instagram LinkedIn

Referenties

Leoni de Jong, Business Manager | FTE Groep | Bedrijfsfotografie

Marcel heeft voor ons bedrijf FTE de portretten verzorgt en de banner fotografie voor de website. Marcel is in staat mensen op een natuurlijke en ontspannende manier vast te leggen op de foto. Dat onderscheidt hem van vele andere fotografen. Marcel is resultaatgericht en spant zich actief voor je in. Hij is als persoon enthousiast en relaxed.


Roos Mijnen, Event Manager | Quint Wellington Redwood | Bedrijfsfotografie

Wij huren Marcel in voor portretfoto’s en zakelijke events. Het is fijn om met hem samen te werken. Mooie foto’s, snel schakelen en flexibel. Een topfotograaf!


Tamara van Leeuwen, Directeur/eigenaar Convenient4U | Bedrijfsfotografie

Marcel heeft voor ons de foto’s van de website gemaakt. Hij heeft een geweldig concept neergezet waar ik natuurlijk geen nee tegen kon zeggen. In het gesprek wat ik met Marcel heb gehad heeft hij heel goed begrepen wie wij zijn en waar wij voor staan en dat is perfect in de fotografie terug te zien. Marcel is een erg prettig persoon waar je je snel bij op je gemak voelt als je foto’s laat maken. Daarnaast houdt hij strak de planning in de gaten dus helemaal top! Ik zou Marcel van harte aanbevelen bij mijn overige relaties.


Laurien Mink, Deventer PIT, Persoonlijk assistent zakelijk – privé & gastvrouw | Bedrijfsfotografie

Marcel Bonte is een zeer gedreven, enthousiast en relaxt persoon om mee te werken. Voor de opdracht begint krijg je huiswerk mee om na te denken wat je wilt bereiken met de foto’s en in wat voor een sfeer ze moeten zijn. Marcel werkt resultaatgericht en spant zich actief voor je in, hij heeft mijn wensen uitstekend vastgelegd in beeld en ik ben daarom zeer tevreden met het resultaat.


Zwannie Jager, Eigenaresse | MIO Advies | Zakelijke portretfotografie

Professionele zeer kundige fotograaf met menselijke inbreng. Marcel weet als geen ander je persoonlijkheid in een beeld vast te leggen.


Linda Aarts, Rompa Group | Zakelijke portretfotografie

Via een wederzijdse relatie zijn wij in contact gekomen met Marcel. Tijdens ons eerste gesprek hadden we direct een prettig en vertrouwd gevoel bij Marcel. Marcel heeft een passie voor fotografie. Voor de Rompa Group heeft hij prachtige portretfoto’s gemaakt en mooie groepsfoto’s. Met veel geduld heeft hij met ons samengewerkt om tot een goed eindresultaat te komen.


Yvette Stroeve, Eigenaresse | YAdvice | Zakelijke portretfotografie

Professionele zeer kundige fotograaf met menselijke inbreng. Marcel weet als geen ander je persoonlijkheid in een beeld vast te leggen.


Henk van Hemert, Communication education for artists at Publiart | Zakelijke portretfotografie

Slechts een paar keer in je leven ontmoet je mensen met wie je onmiddellijk een klik hebt. Voor mij is Marcel zo iemand. Om eerlijk te zijn, de manier waarop hij leven brengt in een foto raakt mij echt. Niet alleen is hij een zeer goede fotograaf, maar hij is ook een ‘straightforward guy’. Geen gedoe, eerlijk, professioneel en gepassioneerd zijn vier woorden die Marcel Bonte best omschrijven. Als iemand ooit twijfelt over zaken doen met Marcel, ik kan ze één ding zeggen: “WJZIWJK” Wat je ziet is wat je krijgt . Het beste (in het product en vooral in persoon). Marcel is een zeer creatieve fotograaf die denkt buiten het mooie plaatje. Er zit altijd een verhaal achter.Hij steekt veel tijd en moeite in elk project, en daardoor slaagt hij erin om de essentie van zijn project of model vast te leggen. Hij stelt je op je gemak met een groot gevoel voor empathie. Een echte fotograaf die de ziel van de mens weet vast te leggen door zijn capaciteiten.


Alice Eddes, Owner, Alice Eddes WineConsultancy | Zakelijke portretfotografie

De kracht van Marcel is dat hij mensen dusdanig weet te benaderen en te inspireren dat zij op een geheel natuurlijke en ontspannen manier worden vastgelegd op de foto. Dat onderscheidt hem van vele andere fotografen. Een eigenschap die niet veel mensen is gegeven.


‪Jeroen Stekelenburg‬, Eigenaar / oprichter | Stekelenburg Advocaten‬

‪Op het moment dat ik voor ons kantoor een nieuwe website heb laten bouwen, heb ik Marcel als fotograaf ingehuurd om portretten en groepsfoto’s te maken. Daarnaast heeft hij ook foto’s van ons bedrijfspand gemaakt. Ik heb Marcel leren kennen als een enthousiaste, ondernemende, creatieve en vooral betrokken fotograaf. Nadat onze nieuwe‬ website online is gegaan heb ik, mede dankzij de foto’s van Marcel, veel complimenten gekregen. Ik kan Marcel dan ook van harte aanbevelen!‬

Kom in contact

Heb je een vraag, interesse of wil je vrijblijvend kennis maken? Klik dan op één van de onderstaande knoppen. Bonte Fotografie is gevestigd in Deventer en heeft zowel een studio aan huis, als een mobiele studio. Ik reis door het gehele land om portretfoto’s voor mijn klanten te verzorgen. Zo heb ik klanten gehad uit Arnhem, Zutphen, Twello, Zwolle, Laren, Epe en Almelo
Afspraak maken   Contact Opnemen