Instagram LinkedIn

Fotoshoot Arnhem

Bent u op zoek naar iemand die een prachtige fotoshoot in Arnhem voor u kan verzorgen? Zoek dan niet verder, en ga voor Bonte Fotografie. Fotograaf Marcel Bonte heeft een echte passie voor fotografie en heeft van zijn hobby zijn werk kunnen maken. Als fotograaf verzorgt Marcel verschillende soorten fotoshoots in Arnhem. Deze kunnen voor zowel persoonlijke als bedrijfsdoeleinden zijn. Bent u benieuwd of Marcel bonte ook een fotoshoot voor u kan verzorgen? Neem dan gerust eens contact met ons op!

Verschillende locaties voor een fotoshoot in Arnhem

Voor een fotoshoot zijn natuurlijk verschillende locaties mogelijk, zo kunnen we natuurlijk een prachtige fotoshoot doen in onze studio. Hier kunt u ervoor kiezen om verschillende achtergronden te gebruiken, zodat u en uw eventuele gezelschap echt het stralende middelpunt van de foto’s zijn.

In Arnhem zelf zijn natuurlijk ook verschillende prachtige locaties te bedenken voor een fotoshoot. Zo kan de fotoshoot in Arnhem bij u thuis plaatsvinden, bij uw bedrijf of een andere locatie naar keuze. Zo kunt u een prachtige buitenlocatie in Arnhem kiezen, in de stad of meer in de natuur.

Over Bonte Fotografie

Marcel heeft als fotograaf een echte passie voor zijn werk. Die passie wilt hij graag altijd van de foto af laten spatten. Of het nu gaat om bedrijfsfotografie of portretfotografie, hij gaat voor authenticiteit. Het overbrengen van een gevoel, de persoon laten zien zoals hij werkelijk is. Bonte fotografie verzorgt de volgende fotografie voor particulieren en bedrijven:

Ga voor een geweldige fotoshoot van Bonte Fotografie

Kies voor Bonte Fotografie voor een geweldige fotoshoot in Arnhem. Marcel Bonte zal op een locatie van uw keuze langskomen voor een gezellige en professionele fotoshoot. Hierbij staan de mensen voor de camera altijd centraal om het beste resultaat te verkrijgen. Wilt u direct een afspraak maken? Dat kan! Klik daarvoor op de onderstaande button. Liever telefonisch contact? Klik dan op de contact-button om onze contactgegevens te zien.

Afspraak maken Contact Opnemen

CONTACT OPNEMEN

Naam*

E-mail*

Telefoonnummer*

Wensen kennismakingsafspraak*

Contact
Afspraak maken
WhatsApp
post@bontefotografie.nl
06-10889549