Instagram LinkedIn

FOTOSHOOT ARNHEM

Bent u op zoek naar iemand die een prachtige fotoshoot in Arnhem voor u kan verzorgen? Zoek dan niet verder, en ga voor Bonte Fotografie. Fotograaf Marcel Bonte heeft een echte passie voor fotografie en heeft van zijn hobby zijn werk kunnen maken. Als fotograaf verzorgt Marcel verschillende soorten fotoshoots in Arnhem. Deze kunnen voor zowel persoonlijke als bedrijfsdoeleinden zijn. Bent u benieuwd of Marcel bonte ook een fotoshoot voor u kan verzorgen? Neem dan gerust eens contact met ons op!

Contact opnemen of Portfolio bekijken

Bonte Fotografie is ook actief in onder andere de regio’s Apeldoorn, Deventer, Zutphen en Zwolle.

Fotograaf Arnhem - the village
  • Professioneel en gepassioneerd
  • Mobiele fotostudio en een studio aan huis
  • Uitgebreid portfolio

VERSCHILLENDE LOCATIES VOOR EEN FOTOSHOOT IN ARNHEM

Voor een fotoshoot zijn natuurlijk verschillende locaties mogelijk, zo kunnen we natuurlijk een prachtige fotoshoot doen in onze studio. Hier kunt u ervoor kiezen om verschillende achtergronden te gebruiken, zodat u en uw eventuele gezelschap echt het stralende middelpunt van de foto’s zijn.

In Arnhem zelf zijn natuurlijk ook verschillende prachtige locaties te bedenken voor een fotoshoot. Zo kan de fotoshoot in Arnhem bij u thuis plaatsvinden, bij uw bedrijf of een andere locatie naar keuze. Zo kunt u een prachtige buiten locatie in Arnhem kiezen, in de stad of meer in de natuur.

Zakelijke fotoshoot bij Traffic Today in Deventer
Zoomworks
Zwannie
Marktlink Connect

OVER BONTE FOTOGRAFIE

Marcel heeft als fotograaf een echte passie voor zijn werk. Die passie wilt hij graag altijd van de foto af laten spatten. Of het nu gaat om bedrijfsfotografie of portretfotografie, hij gaat voor authenticiteit. Het overbrengen van een gevoel, de persoon laten zien zoals hij werkelijk is. Bonte fotografie verzorgt de volgende fotografie voor particulieren en bedrijven:

Parijs

GA VOOR EEN GEWELDIGE FOTOSHOOT VAN BONTE FOTOGRAFIE

Kies voor Bonte Fotografie voor een geweldige fotoshoot in Arnhem. Marcel Bonte zal op een locatie van uw keuze langskomen voor een gezellige en professionele fotoshoot. Hierbij staan de mensen voor de camera altijd centraal om het beste resultaat te verkrijgen. Wilt u direct een afspraak maken? Dat kan! Klik daarvoor op de onderstaande button. Liever telefonisch contact? Klik dan op de contact-button om onze contactgegevens te zien.

Veelgestelde vragen

Moet ik voor een fotoshoot naar de studio komen, of kan het ook op locatie?

Omdat Bonte Fotografie ook over een mobiele studio beschikt, kunt u ons overal in Nederland inschakelen. We zijn weliswaar in Deventer gevestigd, maar verzorgen fotoshoots door het hele land.

Meer weten of een afspraak maken? Neem gerust contact op.

In welke regio is Bonte Fotografie actief?

Bonte Fotografie is gevestigd in Deventer en is veel actief in de regio, maar ook in steden buiten omgeving Deventer. Zo kunt u ons ook inschakelen voor opdrachten in Arnhem of Apeldoorn, of nog verder weg. Dankzij onze mobiele studio kunnen we opdrachten door het hele land verzorgen.

Meer weten of een afspraak maken? Neem gerust contact op.

In wat voor soort fotografie is Bonte Fotografie gespecialiseerd?

Bonte Fotografie is gespecialiseerd in diverse soorten fotografie. U kunt ons inschakelen voor portretfotografie, bedrijfsfotografie, beauty and fashion fotografie en reportages. Ook zwangerschapsshoots of newbornshoots zijn mogelijk.

Meer weten of een afspraak maken? Neem gerust contact op.

Waar kan ik eerdere werken van Bonte Fotografie bekijken?

Op onze website is een speciale pagina voor ons portfolio ingericht. Hier kunt u uitgebreid onze eerdere werken bekijken en kijken of de stijl van Marcel Bonte u bevalt.

Meer weten of een afspraak maken? Neem gerust contact op.

Maak direct een afspraak!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.