Instagram LinkedIn

Fashion fotografie door Bonte Fotografie

Bent u op zoek naar een professionele fotograaf voor fashion fotografie? Maak dan kennis met Marcel Bonte van Bonte Fotografie. Als beroepsfotograaf begrijpt hij waar fotografie om draait, namelijk passie. Die passie spat dan ook zeker van de fashion fotografie af die hij voor u kan verzorgen. Er is namelijk niets zo mooi als een portret of een bepaalde setting neerzetten waarbij alle aspecten omtrent fashion fotografie op een leuke en creatieve wijze naar voren komen.

Door samen te werken met een team van stylisten, visagisten en modellen kan hij prachtige fashion fotografie verzorgen. Daarin is Bonte Fotografie zeer veelzijdig. Zo kan gebruik gemaakt worden met het aanwezige licht of een studio lichtopstelling, waardoor de fashion fotografie op nagenoeg elke locatie verzorgd kan worden. Meer weten over wat Bonte Fotografie met betrekking tot fashion fotografie voor u kan betekenen? Informeer dan gerust eens verder door even contact op te nemen!

Over Marcel Bonte

Marcel Bonte is een in Deventer gevestigde beroepsfotograaf. Met zowel een studio aan huis als een mobiele studio kan hij op vele locaties fashion fotografie verzorgen. Zo zijn er al meerdere fotoshoots geweest in Amsterdam, Rotterdam, Arnhem, Zwolle, Deventer en Apeldoorn. Zijn liefde voor fotografie en zijn interactieve houding zorgen ervoor dat de passie van zijn foto’s afspat. Marcel is innemend, enthousiast, actief, betrokken en eerlijk. Met het inzicht in fashion fotografie dat hij door de jaren heen heeft verkregen kan hij u unieke foto’s leveren.

Graag denkt hij met u mee over het verhaal dat u wilt vertellen en de concepten die daarmee goed samen gaan. Marcel verzorgt fashion fotografie en andere soorten fotografie voor allerlei klanten, van particulieren tot communicatiebureaus, overheidsinstanties, ZZP’ers en het MKB.

Ook voor andere soorten fotografie

Naast fashion fotografie kunt u bij Bonte Fotografie ook voor andere soorten fotografie terecht. Bonte Fotografie specialiseert zich in:

Als fotograaf werkt hij zowel voor particulieren als bedrijven. Met zijn veelzijdigheid weet hij altijd hoe iets perfect naar beeld vertaald kan worden. Dat maakt hem bij uitstek een geschikte fotograaf voor fashion fotografie.

Een afspraak maken voor fashion fotografie?

Wilt u Marcel Bonte inschakelen voor fashion fotografie, of wilt u meer weten over wat hij voor u kan betekenen? Neem dan eens contact op om verder te informeren. Graag komt hij met u in contact om uw wensen te bespreken. Deze worden altijd vooraf nauwkeurig in kaart gebracht, zodat de fashion fotografie optimaal verzorgd kan worden. Contact opnemen kan per telefoon door te bellen naar 06 – 108 89 549, maar ook per e-mail of middels het contactformulier.

Afspraak maken Contact Opnemen

CONTACT OPNEMEN

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.