Instagram LinkedIn

Fotograaf in de regio Twello

Bonte Fotografie zorgt ervoor dat er passie van elke foto afspat. Of het nu om portretfotografie, bedrijfsfotografie of een beauty en fashion shoot gaat maakt geen verschil. Authenticiteit, dat is waar het om draait. Zoekt u een fotograaf in de regio Twello? We laten u graag kennismaken met de veelzijdigheid van Bonte Fotografie. Marcel Bonte heeft van een hobby zijn werk kunnen maken en staat met plezier achter de camera. Hij heeft interesse in het verhaal van de mensen voor de camera en probeert dit zo goed mogelijk vast te leggen in een aantal prachtige foto’s.

Marcel Bonte is gevestigd in Deventer, waar hij een mooie fotostudio aan huis heeft. Daarnaast heeft hij ook een mobiele fotostudio, waardoor hij gemakkelijk naar andere plaatsen toe kan komen voor fotoshoots. Dus ook voor een professionele fotoreportage in Twello kunt u terecht bij Marcel Bonte. Dé zakelijke- en evenementenfotograaf in Twello!

Fotograaf Twello – Verschillende stijlen

Dat Marcel Bonte passie heeft voor zijn vak merkt u niet alleen aan zijn interactieve houding, maar is ook duidelijk terug te zien is in zijn prachtige foto’s. Als fotograaf vertaalt hij uw persoonlijke- of bedrijfsmatige karakteristieken naar beelden. Bonte Fotografie is gespecialiseerd in de volgende stijlen:

Portretfotografie
Bedrijfsfotografie
Beauty & Fashion
Reportages

De veelzijdigheid van Bonte Fotografie

Je online presentatie, zowel op professioneel als op particulier gebied, is steeds belangrijker geworden. Marketing en online media zijn niet meer los van elkaar te zien en daarom wordt het steeds lastiger om op te vallen tussen deze onophoudelijke berichtenstroom. Aantrekkelijke content is niet compleet met het juiste beeldmateriaal. Foto’s zorgen voor een enorme meerwaarde van uw online berichtgevingen en pagina’s. Bonte fotografie maakt zowel foto’s voor persoonlijke en zakelijke doeleinden.

Dankzij een goede portretfoto kunt u zichzelf op de juiste manier presenteren via Google+, LinkedIn of andere zakelijke media. U wilt zich als ondernemer op een persoonlijk en professionele manier presenteren bij uw klanten? Marcel Bonte helpt u hier graag bij en zorgt er, als bedrijfsfotograaf, voor dat het beeldmateriaal voor u spreekt.

Bonte Fotografie is gespecialiseerd in particuliere- en zakelijke portretfotografie in de regio Twello. Daarnaast kan Marcel Bonte eveneens ingezet worden als evenementenfotograaf in Twello.

Meer weten?

Fotograaf Marcel Bonte krijgt energie van het meedenken met klanten over de beste manier om beeldmateriaal vorm te geven, zodat de personen voor de camera het beste tot zijn recht komen. Wat willen zij vertellen en welk concept past hier het beste bij? Bonte werkt samen met diverse communicatiebureaus, overheidsinstanties, vakbladen, ZZP’ers en het MKB.

Heeft u nog vragen over de mogelijkheden van een fotoreportage in Twello, bent u op zoek naar aanvullende informatie of wilt u gelijk een afspraak maken?

Neem dan contact op met deze professionele fotograaf in de regio Twello. U kunt ook bellen naar: 06 – 108 89 549 of een mail te sturen naar: post@bontefotografie.nl. Ook hier kunt u terecht voor het maken van een afspraak. Bonte Fotografie is gevestigd in Deventer en heeft zowel een studio aan huis, als een mobiele studio. Marcel Bonte reist het hele land door om goede foto’s voor klanten te verzorgen.

Bonte Fotografie is ook actief in onder andere de regio’s Arnhem, Apeldoorn en Zwolle.

Afspraak maken Contact Opnemen

CONTACT OPNEMEN

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.