Instagram LinkedIn

Fotograaf in de regio Twello

Bonte Fotografie zorgt ervoor dat er passie van elke foto afspat. Of het nu om portretfotografie, bedrijfsfotografie of een beauty en fashion shoot gaat maakt geen verschil. Authenticiteit, dat is waar het om draait. Zoekt u een fotograaf in de regio Twello? We laten u graag kennismaken met de veelzijdigheid van Bonte Fotografie. Marcel Bonte heeft van een hobby zijn werk kunnen maken en staat met plezier achter de camera. Hij heeft interesse in het verhaal van de mensen voor de camera en probeert dit zo goed mogelijk vast te leggen in een aantal prachtige foto’s.

Fotograaf Twello – verschillende stijlen

Dat Marcel Bonte passie heeft voor zijn vak merkt u niet alleen aan zijn interactieve houding, maar is ook duidelijk terug te zien is in zijn prachtige foto’s. Als fotograaf vertaalt hij uw persoonlijke- of bedrijfsmatige karakteristieken naar beelden. Bonte Fotografie is gespecialiseerd in de volgende stijlen:

De veelzijdigheid van Bonte Fotografie

Bonte fotografie maakt zowel foto’s voor persoonlijke en zakelijke doeleinden. Dankzij een goede portretfoto kunt u zichzelf op de juiste manier presenteren via Google+, LinkedIn of andere zakelijke media. U wilt zich als ondernemer op een persoonlijk en professionele manier presenteren bij uw klanten? Wij helpen u hier graag bij en zorgen ervoor dat het beeldmateriaal voor u spreekt. Bonte Fotografie is gespecialiseerd in particuliere- en zakelijke portretfotografie in de regio Twello.

Meer weten?

Fotograaf Marcel Bonte krijgt energie van het meedenken met klanten over de beste manier om beeldmateriaal vorm te geven, zodat de personen voor de camera het beste tot zijn recht komen. Wat willen zij vertellen en welk concept past hier het beste bij? Bonte werkt samen met diverse communicatiebureaus, overheidsinstanties, vakbladen, ZZP’ers en het MKB. Heeft u nog vragen of zou u graag meer willen weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op met deze professionele fotograaf in de regio Twello. Dit kunt u doen door te bellen naar: 06 – 108 89 549 of een mail te sturen naar: post@bontefotografie.nl. Hier kunt u ook terecht voor het maken van een afspraak. Bonte Fotografie is gevestigd in Deventer en heeft zowel een studio aan huis, als een mobiele studio. Marcel Bonte reist het hele land door om goede foto’s voor klanten te verzorgen.

Afspraak maken Contact Opnemen

CONTACT OPNEMEN

Naam*

E-mail*

Telefoonnummer*

Wensen kennismakingsafspraak*

Contact
Afspraak maken
WhatsApp
post@bontefotografie.nl
06-10889549