Instagram LinkedIn

Fotoshoot Zutphen

Wilt u graag prachtige foto’s laten maken van uzelf en uw gezin of familie? Of wilt u graag iemand anders verassen met een geweldige fotoshoot in Zutphen? Kies dan voor Bonte Fotografie! Marcel Bonte heeft een echte passie voor fotografie en dat is dan ook wel terug te zien in de prachtige foto’s die hij maakt. U kunt bij Bonte Fotografie ook terecht voor een bedrijfsmatige fotoshoot in Zutphen. Wilt u meer weten over een fotoshoot van Bonte Fotografie of heeft u een andere vraag? Aarzel dan niet en neem gerust contact met ons op!

Verschillende locaties voor een fotoshoot in Zutphen

Voor een fotoshoot zijn natuurlijk verschillende locaties te bedenken. Een van de mogelijkheden van een fotoshoot is om deze te doen in onze eigen studio. Hier kunt u ervoor kiezen om verschillende achtergronden te gebruiken, zodat u en uw eventuele gezelschap echt het stralende middelpunt van de foto’s zijn.

In Zutphen zelf zijn natuurlijk ook verschillende prachtige locaties te bedenken voor een fotoshoot. Zo zijn er vele mogelijkheden voor een fotoshoot in Zutphen. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om te gaan voor prachtige foto’s in de stad, maar ook bij u thuis of binnen uw bedrijf.

Over Bonte Fotografie

Marcel Bonte heeft een echte passie voor zijn werk, fotografie. Die passie wilt hij altijd in de foto’s terug laten komen. Of het nu gaat om bedrijfsfotografie of portretfotografie, hij gaat voor authenticiteit. Het overbrengen van een gevoel, de persoon laten zien zoals hij of zij werkelijk is. Bonte fotografie verzorgt de volgende fotografie voor particulieren en bedrijven:

Ga voor een geweldige fotoshoot van Bonte Fotografie

Wilt u ook geweldige foto’s tijdens een fotoshoot in Zutphen? Kies dan voor Bonte Fotografie, hier staat fotograaf Marcel Bonte graag voor u klaar om de mooiste foto’s te maken. Hier staan de personen voor de camera altijd centraal voor de beste resultaten. Wilt u meer weten? Neem dan gerust eens contact met ons op. Direct een afspraak maken kan ook, dit doet u gemakkelijk door op de onderstaande ‘maak een afspraak’ button te klikken.

Bonte Fotografie werkt door heel Nederland, zo zijn er al meerder fotoshoots geweest in Groningen, Arnhem, Enschede, Deventer, Zwolle en Maastricht.

Afspraak maken Contact Opnemen

CONTACT OPNEMEN

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.