Instagram LinkedIn

BENT U OP ZOEK NAAR EEN FOTOSTUDIO IN DEVENTER?

Bent u als bedrijf zijnde of vanuit zakelijk oogpunt op zoek naar een fotostudio in Deventer? Zoek dan niet verder. U bent bij Bonte Fotografie aan het juiste adres! In het bedrijfsleven draait het veelal om de details. Professionele foto’s zijn dan ook essentieel wilt u serieus genomen worden.

Bent u bijvoorbeeld van plan te solliciteren? Dan is het wel zo slim om een professionele, door een fotograaf gemaakte foto op uw CV te plaatsen. Of wat dacht u van uw LinkedIn foto? Maar ook wanneer u in de beauty and fashion branche werkzaam bent, of een reportage wilt staat Bonte Fotografie voor u klaar!

U kunt terecht bij de fotostudio in Deventer, maar ik kom ook graag naar u met mijn mobiele fotostudio. Zo ben ik ook vaak werkzaam in de omgeving Twello, Almelo, ZutphenApeldoornZwolle en Arnhem!

Contact opnemen of Portfolio bekijken

fotograaf bij Deventer
  • Professioneel en gepassioneerd
  • Mobiele fotostudio en een studio aan huis
  • Uitgebreid portfolio

MIJN PROFESSIONELE FOTOSTUDIO IN DEVENTER

Wanneer u graag professioneel geschoten foto’s wilt, dan bent u van harte welkom in mijn fotostudio in Deventer. Bonte Fotografie is gestart door mij; Marcel Bonte. Ik heb het geluk gehad dat ik van mijn hobby mijn werk heb kunnen maken. Zo werd ik tijdens mijn reizen altijd al geprikkeld door de mensen om mij heen, de gebouwen en energie van bepaalde plekken. Dit moést ik vastleggen op beeld. Een herinnering naar een foto vertalen is een van de leukste dingen om te doen. U hoort het al: de passie voor fotograferen is groot.

Zo ben ik altijd op zoek naar het verhaal achter de mens, dat maakt het vak zo interessant! De uitkomst is altijd prachtig. Of u nu als zakelijke klant in mijn fotostudio in Deventer verschijnt, of juist als particulier.

Ik vertaal de persoonlijke- of bedrijfsmatige karakteristieken graag naar beeld. Daarbij luister ik goed naar uw wensen en ideeën. Bijvoorbeeld wanneer u als organisatie zijnde foto’s wil voor brochures, websites, jaarverslagen of reclame uitingen. Of wie weet wilt u graag op particulier vlak een mooie reportage laten maken van u en uw familieleden. Hang ze op aan de muur of geef ze een ander speciaal plekje, zodat u iedere dag naar uw trots kunt kijken!

Zakelijke fotoshoot bij Traffic Today in Deventer
Zoomworks
Zwannie
Marktlink Connect

Afspraak maken Contact Opnemen

Bent u geïnteresseerd geworden in het laten schieten van foto’s in de fotostudio in Deventer van Bonte Fotografie? Wees welkom! Ik help u graag. Wellicht heeft u nog vragen of wilt u de mogelijkheden bespreken. In dat geval kunt u altijd contact opnemen. Ik help u van harte verder. U kunt ook direct een afspraak maken.

Maak direct een afspraak!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.